Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Een bestelling plaatsen kan op meerdere manieren. U kan zelf een bestelling via de site plaatsen. Dit kan u doen door uw gekozen meubel in de juiste leersoort en leersoort in de winkelmand te plaatsen. In de winkelmand klikt u op doorgaan. In het volgende scherm kan u zelf al uw gegevens invullen en de bestelling plaatsen.

Daarnaast kunnen wij de bestelling voor u plaatsen, dit kan gedaan worden via mail of telefoon.

Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons in de winkel in Drunen.